Island

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Island

Некретнина на продају у Исланду

Упркос неизвесности политичке и економске климе, просечна имовина за продајне цене на Исланду је највећи пораст у последње три године.

Просечни раст је 6%, у поређењу са 4,1% забележеним у 2015. години. Исланд је први пут освојио први пут од 2006. године, када је лансиран Глобал Прице Индек.

Острво је пријавило невероватних 14,7%. Растућа економија, два смањења каматних стопа и све веће учешће иностраних инвеститора помажу у објашњењу повећања просјечних цијена имовине за продају у Исланду за 9% у посљедњих дванаест мјесеци.

Реикјавик је карактеристичан за обојене кровове, заслепљујућа светла сјевера и важан компромис на енергетском фронту. Са само 115 хиљада становника, главни град Исланда може имати велики утицај на глобалном нивоу и његов циљ је да постане потпуно независтан од употребе фосилних горива за 2050 и постаје "водонична економија".

Висок квалитет живота огледа се у имовини за продајне цене. Стамбено тржиште у Реикјавику доживјело је велики пораст цијена и продаје у задњих пет година. Између друге половине 2016. године и свих цена 2017. године за продају некретнина на Исланду, порасли су у просеку за 13%, са врховима од 15%. Просјечна продајна цијена стана данас износи око 450 хиљада еура.

Исланд промени кожу. И одлучио је то учинити унапређујући уметничку сцену Реикјавика, претварајући бившу индустријску зону луке у културно средиште, укључујући концепте, студије уметника, клубове, хотеле, сала за снимање и недавно, значајно отварање Марсхалл Хоусе. Отворен је у мају прошле године, то је стара херринг фабрика коју су студенти Курт ог Пи претворили у постмодерни стуб којим су хостирали студио и галерију посвећене Олафур Елиассон и два уметничка простирка која су написала историју исландске умјетничке сцене: Клинг и Банг и Ливинг Ливинг Мусеум.

  •  
    Прелазак на Исланд: све информације на само један клик!

    Вјероватно један од најистраженијих, али у исто вријеме и најпосебнијих, Исланда је за многе начин бијега од свакодневног живота, за друге, валидна алтернатива да се радикално промијени живот. Сви ми често имамо ту мисао која зуји у нашим главама, тај мали глас који нам шапуће да је можда дошло врем ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 37128

Prodaja Фарма, Island, Austurland, Egilsstaðir, Stóra-Bakka

93,990,400.00RSD
Prodaja
Фарма

260000 m²
Прекрасна фарма на источном Исланду са 7 зграда! Стори-Бакки се налази у срцу Источног Ицеланда, само 25км удаљена од града Егилсстаðир и само 5км ...
Cod. 4957

Prodaja Пољопривредно земљиште, Island, Grímsey, Grimsey, Grimsey

117,488,000.00RSD
Prodaja
Пољопривредно земљиште

2500 m²
земљишта за продају
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB